ErhvervLivsstilNyhederRejserSportTeknik

Design dit hjem med god samvittighed

5

Står du og skal designe dit hjem med nye møbler og produkter? Så bør du tjekke Sika design ud. Hos Sika Design tilbydes alt lige fra udendørs møbler til interior og tilbehør. Og det bedste ved det hele? Alle møbler hos Sika Design er bæredygtige, hvilket betyder at du med god samvittighed kan designe dit hjem, velvidende at Sika Design støtter regnskoven og FN’s Verdensmål, og er miljøbevidste i deres produktion. Læs mer her hvordan, eller gå til Sika design og tjek deres møbler ud nu!

rattan møbler

Møbler skabt af rattan

Sika Design er skabt af græsarten rattan, som gror i regnskoven. Faktisk er rattan med til at bevare regnskoven, da den græsarten vokser op af træerne fra skovbunden, og dermed giver skoven og jordbunden næring. Rattan er et miljøvenligt nemt materiale at arbejde med, da rørene blot skal dampes i 10-15 minutter før de kan omformes efter behov. Det er et uopsideligt materiale, som kan holde i generationer, hvilket også betyder, at når du køber møbler hos Sika Design, så investerer du i et godt og solidt møbel, der vil komme dig til gode i mange år.

Produkter fra Indonesien

80% af verdens rattan vokser i Indonesien. Der findes over 600 varianter, og Sika Design har derfor lokalisrete deres møbel fabrikker i Indonesien, hvor de arbejder med de bedste varianter af rattan.  Da Indonesien er kendte for deres kurveflet, som er et traditions bundet håndværk, er Sika Design inspireret af denne tradition. Derfor flettes Sika Design produkter af dygtige håndværkere, som bringer en fusion mellem indonesiske flette traditioner og moderne produktion. For at holde produktionen bæredygtig bliver høsten af rattan også udført manuelt, for at mindske udledning af CO2 fra maskiner og for at sikre, at det er den bedste kvalitet af rattan, som anvendes.

Find design der passer til din stil

Hos Sika Design tilbydes der et bredt sortiment af møbler, interior og tilbehør. Du kan derfor med garanti finde et produkt, som passer til din stil, og som vil klæde designet i dit hjem. Gå derfor med god samvittighed ind og tjek Sika Design ud, for at købe dine næste møbler. Sika Design er opmærksomme på alle led i deres møbler – fra høst og produktion til transport og dit hjem. Når du handler online er du derfor garanteret, at de produkter, som du har modtaget, har belastet miljøet så lidt som muligt, ved at være miljøbevidste i hvert enkelt led i møblerne.

kopamok.dk

Omkring Kopamok.dk

Previous article

Sådan tjener du penge under corona

Next article

You may also like

5 Comments

  1. Fed artikel. Bestemt en masse jeg kunne bruge!

  2. Kender godt Sika design og jeg er bestemt også glad for at handle hos dem.

  3. Helt enig – Sika design har super lækre møbler!

  4. Stærk artikel. Kommer også til at følge med her!

  5. De har virkelig nogle lækre ting!

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More in Erhverv