NyhederTeknik

Hvordan vælger du det rette ur?

2

Indhold

Armbåndsure har eksisteret længe og der findes en masse forskellige brands på markedet. De færreste af os har et for at vise tiden – det er blot en bonus. Men et ur kan også være med til at vise status og ikke mindst stil.

Et ur kan gøre meget for den måde, en  person ønsker at fremstå på. Det kan som sagt ikke blot fortælle dig klokken, men er også et accesories, som kan få en til at virke mere seriæs og ikke mindst professionel.

Det er med det rette ur, man ligner en som har styr på sine ting. Et ur kan på den måde være med til at give det rette indtryk på både ens kollegaer og ikke mindst chefer. Når det kommer til arbejde især, er der mange arbejdspladser som har en specifik dresscode, og her er et ur også ideelt at gøre brug af. Påklædning er vigtig for ens udstråling.

Du har nok hørt dem før, men to af de mest populærer mærker til et ur er: Omega og Rolex. De er begge to mærker som har eksisteret længe, og kan være med til at skabe stor status for en som person og identitet. Men hvad er egentlig forskellen? læs med her, for at finde ud af hvilket ur der passer til dig!

omega ure

Omega

Har du styr på dine ting? Vild med smukke kvinder? Og ikke mindst en stilfuld mand? Kan du nikke genkendende til disse er du uden tvivl ligesom James Bond. James Bond er en karakter fra film af som har styr på alt, og er ikke mindst en karakter som mange mænd især ser op til. Selvfølgelig har han altid et Omega ur på, som er med til at præsentere ham som karakter og type.

rolex ure

Rolex

Rolex er forbundet med 3 ting:

  1. Tidsløst design
  2. Kvalitet
  3. Eksklusivitet!

Ligesom et Omega ur viser et Rolex at man har styr på sin ting og kan fremstå som en Boss – type. Det tidsløse design og udtryk som urerne fra Rolex har, er med til at man ikke blot køber et armbåndsur, men en investering.

Et ur som man har hele sit liv og er en tro følgesvend rundt på sit håndled. Et Rolex ur er ikke unormalt at gå fra generation til generation, og på den måde ikke blot kan skabe status for én person, men også for en familie.

Find dit nye ur hos: Læs mere hos swisstime.dk

kopamok.dk

Styrk dit parforhold med parterapi

Previous article

Vend dit liv 180 grader og få den hverdag, du drømmer om!

Next article

You may also like

2 Comments

  1. Altid rolex!

  2. Hahah nej… Omega

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More in Nyheder