LivsstilNyheder

Hvorfor skal du bo ude på Aarhus Ø?

1

Aarhus er en attraktiv by for mange – både ældre, unge og ikke mindst familier. Det er ikke for sjov, at Aarhus bliver kaldt Smilets By. Samtidig med at befolkningen her vokser år for år, så kommer der også flere og flere nye bygninger med boliger til.

En af disse ny tilkomne områder er: Aarhus Ø. Aarhus Ø er den yngste bydel i Aarhus og rummer mange ny og moderne bygninger fra mange forskellige arkitekter. Udover mange moderne boliger, så kan man ikke komme udenom, at ø’en, ligger omringet af hav og havn.

Uanset hvor man kigger hen er der vand – og hvem ville ikke gerne have havudsigt? Udover den smukke udsigt og moderne stil af boliger er der mange andre gode grunde til at flytte ud til denne popuære bydel. Læs med her til 3 gode grunde til, at flytte ud på Aarhus Ø

Hvorfor skal du bo ude på Aarhus Ø?

3 gode grunde til, hvorfor du skal bo på Aarhus Ø

  1. Udover det smukke hav og ikke mindst hyggelige havn så har Aarhus Ø også fået sit eget havnebad. Det nye tilkomne havnebad har hurtigt været meget populært om sommeren, og nu endnu et sted man kan vælge at køle af, få en dukkert eller slappe af med en bog i hånden i Aarhus. Langs den hyggelige promenade ligger der i alt 21 små badehuse, der rummer både private og virksomheder. Man kan ikke komme udenom, at her rummer der en masse liv, mennesker og skøn havluft. 
  2. På og tæt på Aathus Ø er der rig mulighed for mange forskellige typer aktiviter. Udover de mange smukke skibe og både, som er hyggelige at kigge på er der også mange andre vand-aktiviteter. En hurtig trend som er vokset her på det sidste er det såkaldte Paddleboard. Hvis man ikke har sit eget paddleboard har man mulighed for at melde sig ind i klubben: Surf Agency eller SUP Club Aarhus, hvor man er med som et hold med en lånt våddragt og paddleboard, og følger en instruktør ud på turer i vandet. Den perfekte kombination af at mærke det frisk havvand og bruge kroppen samtidig til motion. 
  3. En anden god årsag er de mange hyggelige caféer, resturanter og fiskehandlere som ligger nede ved havnen tæt på Aarhus Ø. Så hvis man er til frisk fisk med høj kvalitet, så er det dét ideele sted at bo. En restaurant man ikke kan komme udenom at prøve er Restaurant Anker – her er noget til en hver smag. 

Hvis du ønsker en tilværelse ude på det nye Aarhus Ø miljø, så kan du finde boliger hos Århus Ø lejligheder

kopamok.dk

Hvordan vælger du det rette ur?

Previous article

Hvad koster sølv og hvad er det værd?

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Nicolinehus er nok det fedeste projekt på Århus Ø. Det kommer til at samle det hele med deres markedshal.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More in Livsstil