NyhederTeknik

Hvornår bør du outsource dine IT-løsninger?

1

Mange iværksættere håndterer hele deres forretning selv, det inkluderer bogføring, moms, hjemmesiden, IT-sikkerhed, sociale medier og meget mere. Det er, kort sagt, enormt stressende at være iværksætter og du skal kunne have mange bolde i luften på én gang for at trives i feltet. 

Til gengæld er det også utroligt givende at være iværksætter, og de fleste du spørger vil med glæde i stemmen sige noget i stil med Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Der kommer dog en tid i de fleste iværksætters liv, hvor de bliver nød til at outsource en af deres ‘to-do’s’ for at forsat have tid til det hele – spørgsmålet er bare Hvornår bør man outsource? 

Er det tidsmæssigt optimalt at outsource IT?

Hvis du tænker at outsource nogle af dine arbejdsområder fordi du er fanget i en et tidsmæssigt problem, hvor du er løbet tør for timer på et døgn, så bør du kigge på hvilke arbejdsopgaver der tager mest tid fra dig i øjeblikket, og om de kan outsources til en anden. 

Tid er desværre alle iværksætters værste fjende, da man ikke kan købe, låne eller krejle sig til mere af det på et døgn. Derfor bør du også tilgå din outsourcing smart, så du ikke ender med at få en halv time mere i ugen og betale meget mere for din nyvundne tid, end du havde behøvet. 

Er det for komplekst? 

Hvis du tænker at outsource fordi det er ved at blive for komplekst at drive din forretning, så er der umiddelbart ikke andet at sige til det end Gør det!. Du bør selvfølgelig have kigget på om der fandtes andre veje hvor du kunne gøre det nemmere, men hvis ikke der umiddelbart virker til at være det, er det på tide at hive eksperter ind. 

Specielt indenfor IT Outsourcing ses det tit at nogen har drevet eksempelvis en lille webshop, men nu ser sig selv med for meget IT-ansvar i henhold til sikkerhed, optimering og general user experience. 

En af fordelene ved at outsource på grund af kompleksitet, er at det oftest er fordi det går godt, og virksomheden ser sig nød til at få outsourcet det. 

Sidst men ikke mindst,

Så kan der være virkelig mange gode fordele ved at outsource arbejde, og du bør som iværksætter ikke være typen der nægter at hive nye folk ind, fordi du tror at du kan varetage det hele – det er aldrig stressen værd. 

kopamok.dk

Omkring Kopamok.dk

Previous article

Sådan tjener du penge under corona

Next article

You may also like

1 Comment

  1. ECIT kan klart anbefales til outsourcing af jeres IT. God vinkel på artiklen

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More in Nyheder