ErhvervNyheder

Ligger du inde med guld? Læs dette før du sælger!

1

Der kan være mange fordele ved at ligge inde med gamle antikviteter i denne tid, specielt antikviteter der er lavet af enten guld- eller sølv – for det er der nemlig rigtig mange mennesker der er villig til at betale en god sum penge for!

Det der er med guldpriser er at der stiger- og falder i takt med udbud og efterspørgsel, og lige nu er en god tid at skille sig af med de gamle artefakter. En af de største- og for nogle vigtigste ting ved at sælge ud af sit gamle guld i denne tid, er at du får kontanter i hånden med det samme – og det er der mange der har brug for i disse hårde coronatider.

Mistet jobbet på grund af corona?

Så er ‘guld fra gemmeren’ en af mange gode måder at få lidt ekstra penge til dagen og vejen på. Hvis ikke du lige menes at huske at ligge inde med noget guld, så kan du faktisk også gå til en pantsamler med andre ‘ikke-guld’ antikviteter og med garanti få penge i hånden på vej ud.

Det du dog bør være opmærksom på er at pantsættere ikke er forpligtet til at sælge dine sager tilbage til dig efter en vis mængde tid, derfor er det altid en god fingerregel aldrig at sælge noget til en pantsætter, der har en høj affektionsværdi for dig – for du kunne nemlig risikere aldrig at få det tilbage igen.

Tilbage til guldet

Det er næsten ingen grænser for hvad guld forhandlerne tager imod af forskelligt guld. Der kan nemlig godt gå hen og være guld i mange ‘skrot’ smykker man har derhjemme – af og til er folk faktisk ikke helt klar over hvor mange penge i guld de egentligt har, før de tager det til en der forhandler det.

Normaltvis tager du ned til forhandleren (eller sender guldet med posten), får det vurderet af en af de meget kyndige eksperter, og så beslutter du om du vil sælge det derefter. Der kan være utroligt mange penge at hente i gammelt guld, hvis du nu har set dig nød til at lave lidt ekstra til dagen på grund af corona.

Efter denne artikel kunne det være at du skulle tage et smut på loftet og kigge de gamle kasser igennem, det kunne nemlig sagtens være at du havde et arvestykke fra en gammel og fjern slægtning der var lidt mere værd end du troede.

kopamok.dk

Sådan tjener du penge under corona

Previous article

Ny i Aarhus? Her bør du bo: Risskov brynet.

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Corona har sku ramt os alle. Har selv mistet mist job og kan snart ikke klare høre mere omkring det..

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More in Erhverv