LivsstilNyheder

Ny i Aarhus? Her bør du bo: Risskov brynet.

1

Flere og flere unge flytter til Aarhus i forbindelse med deres studie- eller for at jagte drømmejobbet. Aarhus er Danmarks yngste by, og lokker derfor et utal af unge til hvert år. Hvis du er en af dem brænder du garanteret inde med mange flere spørgsmål end svar, og det er kun forståeligt – det er jo en storby med mange forskellige muligheder i sig.

Denne artikel griber fat i et par gode tips- og tricks der kan være med til at gøre din start i Aarhus lige den del mere smertefri. Artiklen går i dybden med hvor du bør bo- og hvorfor, hvor du bør tage hen i byen og hvilke områder du bør overveje en ekstra gang. 

Ny i Aarhus? Her bør du bo: Risskov brynet.

Med udgang direkte til skov- og vand

Hvis der er ét upcoming område i Aarhus som jeg anbefaler til alle og enhver der overvejer at flytte hertil, så er det Risskov Brynet. Ved at kigge på Lejligheder Risskov Brynet er du ikke bare sikret en utrolig flot- og splinterny lejlighed, du er også sikret udgang direkte til skov- og strand – og det er ikke engang hvilken som helst skov eller strand, det er Risskov og den Permanente. 

Risskov og Den Permanente er måske nogle af de mest populære områder i Aarhus at befærde sig i, i løbet af sommerperioden. Med alt fra hundeluftere til badegæster er det svært ikke at blive glad i låget, af at gå en tur i skoven. 

Ny i Aarhus? Her bør du bo: Risskov brynet.

Indre by – det bør du vide

Indre by er et fantastisk sted både at være- og at bo, men tendensen er ofte at de lejligheder der bliver udbudt er både gamle- og fyldt med patina. Patina kan være dejligt, forstå mig ret, men det er begrænset hvor meget patina man kan få, før det bliver antikt. 

Alle de bedste caféer, restauranter og gå-i-byen steder ligger i indre by, derfor er det smart at bosætte sig relativt tæt på, da det oftest er her din daglige gang kommer til at være – fra Risskovbrynet er der kun 10 minutter på cykel, og det kan næsten alle klare. 

Ny i Aarhus? Her bør du bo: Risskov brynet.

Overvej disse steder

Hvis du er på low-budget lejlighedsjagt og sådan set er ligeglad med om det er nyt eller har en god placering, så bør du kigge mod lejlighederne i Brabrand og Åbyhøj. Disse lejligheder- og huse er som udgangspunkt altid et par tusinde billigere end indre by og kommer af og til med have – du skal dog cykle lidt for at komme rundt. 

 

kopamok.dk

Ligger du inde med guld? Læs dette før du sælger!

Previous article

Styrk dit parforhold med parterapi

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Risskov Brynet er virkelige flotte. Jeg var ude og se dem med min kæreste og kan klart anbefales. Også super gode priser da de lige ligger en tak udenfor Århus C, men stadig i absolut fede omgivelser.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More in Livsstil