ErhvervNyheder

Sådan tjener du penge under corona

1

Hvis der er én ting som mange mennesker desværre går og døjer under de her dage, så er det lavvande i økonomien. Corona har betydet fyringer over hele linjen og en generel økonomisk usikkerhed af dimensioner – og det har fået utrolig mange mennesker til at tænke ude af boksen i forhold til økonomisk sikkerhed.

For økonomisk sikkerhed er noget vi alle sammen har brug for, for at kunne føle os glade- og sikre i vores hverdag. Det er en del af Maslows behovspyramide og for en vigtig del af mange menneskers hverdag til at kunne blive overset.

Hvis du er en af de mange menensker der døjer økonomisk under corona, så er denne artikel til dig. I artiklen går jeg over to gode måder som du kan tjene lidt ekstra på, der nok skal holde dig ovenvande til coronavirussen aftager igen.

Sådan tjener du penge under corona

Du kan sælge ud af gamle sager

Sælg guld, møbler, din gamle cykel – you name it! Hos en pantsætter er der næsten ingen grænser for hvad du kan sælge og få penge for – bare så længe det ikke er skrot, det skal et andet sted hen.

En pantsætter lever af at købe andre folks antikviteter og sælge dem igen til en højere pris. Hos en pantsætter kan du komme med eksempelvis dit gamle guld og få penge i hånden på vej ud – og så har du endda muligheden for at købe det tilbage indenfor en lille tidsramme, hvis du nu bare står og skal bruge kontanter lige- her og nu.

Overvejer du en pantsætter bør du vide at det er dårlig skik at sælge ting med høj affektionsværdi – der er jo ingen garanti for at du får det tilbage igen.

et hurtigt lån - pantsæt

Et hurtigt lån

Der findes utroligt mange forskellige låneudbydere derude, og hvis du virkelig føler at du er i økonomiske problemer, så er dette måske den rigtige vej for dig at gå – du skal- og bør dog være klar over alt den risiko der er forbundet med at låne penge.

Kviklånsudbydere lokker med hurtige penge, men nævner oftest ikke hvor utroligt høje renter der er på det lån du optager – og på den måde ender du med at betale meget mere end hvad godt er, hvis du ikke kan betale det tilbage efter meget kort tid.

Som udgangspunkt vil jeg kun anbefale kviklån til folk der skal bruge penge lige nu, som har mulighed for at betale det tilbage på under en måned.

kopamok.dk

Hvornår bør du outsource dine IT-løsninger?

Previous article

Ligger du inde med guld? Læs dette før du sælger!

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Det jo mega smart!

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More in Erhverv