LivsstilNyheder

Styrk dit parforhold med parterapi

0

Vi kan alle gå igennem hårde tider med vores partner, og grundene kan være mange: En travl hverdag, uenigheder om store eller mindre beslutninger, behov for forandring, eller noget helt fjerde.

Men bare fordi tider kan være hårde betyder det ikke, at i som par bliver nødt til at give op på hinanden: Hårde tider kan bringe fornyet styrke og kærlighed til jeres parforhold. Hos Balanz tilbyder jeg parterapi sessioner og forløb til alle par – om det er et langvarigt forhold eller nyforelskede.

Udfordringer kan forekomme i alle stadier af et forhold, og jeg har god erfaring med parterapi for alle. Læs med her og bliv introduceret til parterapi, eller gå ind på min hjemmeside om parterapi og læs mere.

Her kan du også booke en tid og prøve en session med parterapi for at se, om det er noget for jer. 

Styrk dit parforhold med parterapi

Hvad er parterapi?

Parterapi foregår som en samtale mellem dig og din partner, og jeg som terapeut guider denne samtale. Målet med parterapi er at styrke en gensidig forståelse, dialogne mellem jer og følelsen af tilknytning.

Det vigtigste for mig er at sikre, at i får det godt og får livet til at fungere, så i er lykkelige og kan skabe gode rammer om jer og jeres familie.

Hele grundstenen ved parterapi er at lytte til hinanden – at have en dialog uden angreb eller tolkning, men blot lytte og lære. 

Hvorfor er parterapi godt?

Parterapi er en måde for jer som par at finde en ny måde at kommunikere på om følelser, traumer, frygt og seksuelle præferencer.

Det åbner op for god kommunikation og selv reflektion, så i kan opnå et bedre og velfungerende parforhold, uden jalousi og dårlige tanker.

Det er også en måde at bryde jeres gamle rutiner og mønstre, så i får fornyet energi og motivation imellem jer. 

Styrk dit parforhold med parterapi

Hvorfor burde vi vælge parterapi?

Hvis i føler, at i er kørt fast og har brug for ekstern støtte for at komme videre, så er parterapi en oplagt mulighed. I skal vælge parterapi hvis i begge ønsker at gøre noget bedre og tage ansvar for jeres forhold. Det er også en god mulighed hvis i føler, at i blot lever et praktisk parallelliv, og gerne vil have det magiske touch tilbage i forholdet. For mange er parterapi også muligheden, hvis i er tæt på at gå fra hinanden, men gerne vil give jeres parforhold et forsøg mere. 

kopamok.dk

Ny i Aarhus? Her bør du bo: Risskov brynet.

Previous article

Hvordan vælger du det rette ur?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More in Livsstil