LivsstilNyheder

Vend dit liv 180 grader og få den hverdag, du drømmer om!

1

Mange mennesker går og drømmer om at leve et andet liv. Måske er de trætte af den vej de har taget i livet rent uddannelsesmæssigt, eller så er de kede af at bo i den by de gør – uanset hvad føler mange sig bundet fast til deres liv og ønsker i bund og grund en eller anden form for livsstilsændring.

Der findes mange veje til målet, men en af dem er med garanti ikke at bare give op på det liv man har brugt så længe på at opbygge – måske er det holdningen til problemet der skal ændres, for at den ægte forandring kan komme.

Med eksempelvis mindfullness lærer du dig selv at se tingene fra et andet perspektiv, mens du accepterer og forstår de valg du har truffet i fortiden (som du måske ikke forstår lige nu)

På hjemmesider som livsbevidsthed.dk kan du dykke ned i hele verdenen af mindfullness og blive klogere på de bagvedliggende tanker og processer – ellers kan du også få en lille smag på det i denne artikel, hvor jeg griber fat i to gode grunde til at gå lidt mere op i mindfullness.

Mentalt overskud er nøglen til et glad liv

Hvis ikke du går og føler at du nødvendigvis har det mentale overskud som du gerne vil have, så er du én af mange. Desværre bliver alt for mange dynget ned af deres egne tanker omkring dem selv, og det er utrolig paralyserende for os, da vi ikke vil tro på nogle af vores egne handlinger eller vores indre styrke.

Den indre styrke er noget som mindfullness tager fat i, og det er en af nøglebegreberne til at ændre sit liv. Hvis ikke du tror på dig selv og dine evner, kommer du aldrig til at ændre så meget.

Mindfullness hjælper dig med at forstå andre

Af og til er det ikke sikkert at vi forstår menneskerne omkring os, og det er også okay – det er ikke alt her i livet som man behøver at forstå. Det bliver dog et problem, når vi lige pludselig ikke kan se skoven for bare træer. For at forstå andre mennesker er det vigtigt at du kan sætte dig ind i deres sted – og det er her mindfullness kommer ind i billedet.

Mindfullness består af en række utroligt gode værktøjer til at forstå verden omkring dig, og det er igennem din egen opfattelse af verden at du lærer at forstå andre.

kopamok.dk

Hvordan vælger du det rette ur?

Previous article

Hvad koster sølv og hvad er det værd?

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Man skal virkelig huske sig selv! Mindfullness giver ro i sindet – og så har man overskud til alt andet

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More in Livsstil